Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

Check de menukaart van Kwartiertje Rosmalen

 

Ga naar de website

Altijd blij onderweg

met onze servicebeloftes

 

LEES MEER

Zakelijk

Ondernemers en bedrijven bieden wij de zakelijke Hanex Kaart aan. Deze kaart kun je gebruiken om te tanken en wassen op rekening. 

LEES MEER

De leukste tussenstop

Je ziet zo wie er bij Hanex is geweest!

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Hanex Voordeelpas

... kiezen voor de GRATIS Hanex Voordeelpas met korting op alle wasprogramma's!

LEES MEER

Een blije cadeautip!

De Hanex Cadeaubon: te koop en te besteden bij alle Hanex Tankstations en Carwashes! 

LEES MEER

Over Hanex

Hanex is geboren in de kroeg!

 

Bij Hanex zijn we één grote familie. Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties. De familie Van den Hanenberg was een bekend begrip omstreeks 1900. Met hun kroegje in het pittoreske dorpje Geffen voorzagen zij menig mens van een borrel. De heer Van den Hanenberg zag echter ook een andere behoefte onder zijn consumerende klanten ontstaan: de vraag naar benzine werd steeds groter. Daarom besloot de familie Van den Hanenberg niet meer alleen vloeistof te verkopen om de keel te smeren, maar begonnen zij ook met de verkoop van benzine. Wellicht een raar idee: ‘doe mij een pilsje en een blik bezine’, maar het is wel de geschiedenis achter Hanex. Zo werden de eerste stappen in de brandstofbranche gezet in 1926. 84 jaar later ging Hanex een nieuwe uitdaging aan door een wasstraat te bouwen. Dat is het ontstaan van het bedrijf dat we nu kennen als Hanex Tankstations & Carwashes.

 

BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.