Altijd blij onderweg

met onze servicebeloftes

 

LEES MEER

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Hanex Voordeelpas

... kiezen voor de GRATIS Hanex Voordeelpas met korting op alle wasprogramma's!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

Was je auto en steun Muziekids!

28 juni 2019

Zaterdag 29 juni 2019 is het BOVAG Nationale Autowasdag. Na het succes van vorig jaar staat dit jaar de dag in het teken van het goede doel Muziekids. Dit goede doel houdt zich bezig met zieke kinderen in ziekenhuizen en doet er alles aan om die kinderen weer even zichzelf te laten zijn. Zo kunnen kinderen zingen en muziek maken in een studio. Hierdoor vergeten ze even dat ze ziek zijn. Bovendien bevordert muziek vaak het herstelproces!


Kom je langs bij een van onze Carwash locaties en laat je je auto wassen? Dan steun je dit goede doel automatisch. Voor ieder wasprogramma dat we verkopen doneren we een bedrag aan Muziekids.

Ook zullen er voor kinderen kleurplaten klaarliggen. Als je de kleurplaten vóór 22 juli 2019 instuurt maak je ook nog eens kans op een dagje Efteling met het hele gezin!


Kom dus allemaal morgen je auto wassen bij één van de Hanex Carwash locaties! Want hoe meer gewassen auto's, hoe hoger het gedoneerde bedrag.

Nationale AutowasdagBLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.