Hanex Voordeelpas

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Voordeelpas nu ook online aan te vragen!

13 februari 2017

Hij was al te verkrijgen bij onze Carwash locaties, maar je kunt hem tegenwoordig ook GRATIS online bestellen: de Hanex Voordeelpas. Maar wat heb je nou eigenlijk aan een Hanex voordeelpas? Wij zetten het op een rijtje voor je!


1. Altijd korting op alle wasprogramma's.

Met een voordeelpas krijg je meteen korting op alle wasprogramma’s bij onze carwashes! 

2. Sparen voor gratis wasprogramma's.

Bij iedere besteding van €10,- krijg je 1 Hanex Zegel. 10 Hanex Zegels kun je inleveren voor een gratis wasprogramma 1: Acryl Lakverzegeling. Bij een besteding van €13,50 ontvang je ook 1 Hanex Zegel en wordt het resterende bedrag (€3,50) bij je volgende besteding opgeteld.15 Hanex Zegels kun je inleveren voor een gratis Combi-Deal (Hanex Carwash Veghel). 


3. Bonustegoed door gebruik als prepaid kaart.

Je kunt je voordeelpas opwaarderen met geld en dus gebruiken als prepaid kaart. Op die manier kun je je portemonnee mooi thuis laten. Door geld op je voordeelpas te zetten ontvang je van ons ook nog eens extra tegoed! Opwaarderen kan bij de Carwash of online door in te loggen met jouw Hanex Voordeelpas. 

Hoe kom ik aan een Hanex Voordeelpas?

Hij is gratis af te halen bij alle Hanex Carwashes. Het enige wat je ervoor moet doen, is de Hanex voordeelpas eenmalig online registreren en vervolgens meenemen tijdens je bezoek aan een van onze carwashes. Vanaf heden kun je de voordeelpas echter ook online aanvragen, dan registreren wij hem voor je en sturen we hem naar je op! En... vraag jij hem ook meteen aan?
BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.