Hanex Voordeelpas

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Voedselbank inzamelactie

4 november 2021

facebook inzamelactie


In de week van Halloween zamelden we snoep in voor De Voedselbanken Oss en Veghel. Bij onze carwash locaties in Veghel, Oss en Heesch kon vorige week iedereen snoep doneren in ruil voor 50% korting op ons beste wasprogramma. Op alle drie de locaties werd te actie heel goed ontvangen en werd er flink gedoneerd!


Na een succesvolle inzamelingsactie in 2017 wilden we dit jaar opnieuw een steentje bijdragen. Met de feestdagen in het vooruitzicht kwam deze actie op het juiste moment. Niet alle ouders kunnen namelijk iets lekkers kopen voor hun kinderen tijdens de feestdagen en wij vinden dat iedereen wat lekkers verdient, zeker tijdens de feestdagen!


De actie is enorm geslaagd! Er zijn maar liefst 1300 zakken snoep gedoneerd tijdens de actie. We kregen erg leuke reacties en sommigen doneerden zelfs hele stapels snoepzakken! 
Woensdag 3 november hebben wij het snoep aangeboden aan Nelly Kuijpers, bedrijfsleider bij Voedselbank Oss en omgeving. Nelly is erg te spreken over deze actie: "We vinden het heel erg mooi om te zien dat Hanex zich zo heeft ingezet voor een stichting als de Voedselbank en we zijn ontzettend blij met al het snoep. Zo kunnen we de gezinnen ook eens wat extra's geven."


Naast de 1300 gedoneerde zakken snoep, doneren we nog eens extra 150 zakken snoep en een cheque van €250. Ook hebben alle vrijwilligers van De Voedselbank een gratis wasbeurt ontvangen, want met hun onuitputtelijke enthousiasme en inzet verdienen ze het om in het zonnetje gezet te worden! 

BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.