Maatregelen coronavirus

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Hanex Voordeelpas

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Actie: Spaar voor hoofdkussens!

10 februari 2020


Een goede nachtrust begint met een fijn bed én een fijn hoofdkussen. Tijdens de actieperiode spaar je daarom bij Hanex tankstations voor 67% korting op Swizz hoofdkussens.


Het Swizz hoofdkussen heeft een 100% katoenen hoes. Holle gesiliconiseerde vezels zorgen voor blijvende veerkracht en de juiste vochtregulering in het kussen. Bovendien is het kussen wasbaar en geschikt voor de droger en daardoor dus ook anti-allergisch. De dubbele bies zorgt voor een optimale vulling en ondersteuning. Het kussen is geschikt voor de standaard maat kussenslopen van 70x60 cm en biedt comfort aan alle soorten slapers. Dankzij de handige rits is de vulling van het Swizz hoofdkussen aanpasbaar en kun je zo makkelijk aanpassen aan jouw slaapwensen en persoonlijke voorkeur. 


Hoe werkt de spaaractie?
Je ontvangt bij besteding van €10,-* in één van onze tankstations een zegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart met 10 zegels, koop je een Swizz hoofdkussen voor maar €9,99. De spaarkaart is verkrijgbaar bij een van onze tankstations. 


25% korting op Phantasialand tickets
Bij aankoop van een Swizz hoofdkussen ontvang je bovendien een kortingsvoucher voor Phantasialand. Deze voucher geeft recht op 25% korting op maximaal twee tickets voor het zomerseizoen van 2020.


De actieperiode
De spaaractie loopt tot en met 3 mei 2020. Volle spaarkaarten kun je tot en met 10 mei 2020 inleveren bij een van de Hanex tankstations.


*Tabak, kansspelen en cadeaukaarten zijn uitgesloten.BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.