Maatregelen coronavirus

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Hanex Voordeelpas

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Spaar voor korting op JBL koptelefoon of speaker!

11 mei 2020

Spaar voor korting op een draadloze koptelefoon of bluetooth speaker!

Geniet van muziek met een JBL Tune 500BT draadloze koptelefoon of de JBL GO 2 bluetooth speaker! Tijdens de actieperiode spaar je bij Hanex tankstations voor korting op deze JBL producten. 


JBL Tune 500 BT zwartJBL Tune 500BT draadloze koptelefoon

De JBL Tune 500BT streamt muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet en gaat maarliefst 16 uur mee zonder op te laden. De koptelefoon is voorzien van ingebouwde control die er voor zorgt dat je jouw muziek makkelijk kunt bedienen en er zelfs mee kunt bellen!

JBL Pure Bass drivers zorgen voor een bijzondere luisterervaring.

Kleuropties: zwart en wit


JBL Go 2JBL Go 2 bluetooth speaker

De JBL Go 2 speaker is een absolute topper in zijn prijsklasse! De speaker streamt je muziek in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet. Met ingebouwde opblaadbare batterij heb je tot 5 uur plezier van deze draadloze bluetooth speaker. Ook is de JBL Go 2 waterbestending. Ideaal dus voor een middagje aan het zwembad! 
Kleuropties: oranje, zwart, rood en blauw

Hoe werkt de spaaractie?

Je ontvangt bij besteding van €10,-* in één van onze tankstations een zegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart met 5 zegels, ontvang je tot €20 korting op de JBL Tune 500BT draadloze koptelefoon (van €49,95 voor €29,95) of JBL Go 2 bluetooth speaker. (van €34,95 voor €22,95) 


De actieperiode

De spaaractie loopt tot en met 9 augustus 2020. Volle spaarkunten kun je nog tot en met 16 augustus inleveren bij een van onze locaties. 


*Tabak, kansspelen en cadeaukaarten zijn uitgesloten.
BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.