Altijd blij onderweg

met onze servicebeloftes

 

LEES MEER

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Nieuwe spaaractie

Spaar met je Hanex voordeelpas voor korting op een complete poetsbeurt!

LEES MEER

Een blije cadeautip!

De Hanex Cadeaubon: te koop en te besteden bij alle Hanex Tankstations en Carwashes! 

LEES MEER

Tanken is nog nooit zo lekker geweest!

 

The Tosti Club Nuland

Zakelijk

Ondernemers en bedrijven bieden wij de zakelijke Hanex Kaart aan. Deze kaart kun je gebruiken om te tanken en wassen op rekening. 

LEES MEER

Hanex Voordeelpas

... kiezen voor de GRATIS Hanex Voordeelpas met korting op alle wasprogramma's!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

De leukste tussenstop

Je ziet zo wie er bij Hanex is geweest!

Spaar met Hanex voor Limited Edition modelauto's

7 maart 2019

Als je de komende maanden bij een van onze Hanex locaties komt tanken dan kun je meesparen voor Limited Edition modelauto's uit de TopCar Collection. De adviesprijs van deze mooie modelauto's is €15,95. Tijdens de gehele actieperiode is de prijs, tegen inleveren van een volle spaarkaart, slechts €4,99!


De unieke collectie bestaat uit 18 verschillende modelauto's. Het zijn echte, Limited Edition collectors items. De auto's zijn schaal 1:32, gemaakt van gietijzer en hebben de functies 'Opening doors' en 'Pull-Back & Go'. Ook kun je de gehele actie periode een echte TopCar speelmat kopen voor maar €5,99!


Hoe werkt de actie?

Als je bij ons tankt krijg je bij iedere 10 euro aan brandstof een zegel. Ook krijg je een spaarkaart om de zegels op te plakken. Heb je een volle spaarkaart? Lever deze dan in bij één van onze tankstation locaties. Je hoeft dan maar €4,99 bij te betalen om één van de TopCars uit te zoeken!


Tot wanneer loopt deze actie?

Tot en met 12 mei 2019 krijg je bij het tanken zegels. Heb je na die tijd nog een volle spaarkaart? Geen probleem! Je hebt dan nog een week om ze in te leveren. Inleveren kan dus tot en met 19 mei 2019.BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.