Hanex Voordeelpas

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Prijsuitreiking WinterWasWeken bij Hanex Carwash Veghel

8 februari 2018

Een van de grote prijzen van de landelijke BOVAG WinterWasWeken is gevallen bij Hanex Carwash Veghel!


Gisteren hebben Roy van Gemert en zijn partner, vaste klanten bij onze Carwash-vestiging in Veghel, hun gewonnen wintersportreischeque in ontvangst genomen. De reischeque met een waarde van €445,00 werd verloot in het kader van de landelijke BOVAG WinterWasWeken-actie en bij ons in Veghel uitgereikt.


Op de juiste plek
Afgelopen maand ontvingen automobilisten bij een bezoek aan deelnemende BOVAG autowas- en poetsbedrijven een kanskaart met een unieke code. Door deze code op de speciale site in te voeren, werd kans gemaakt op één van de vele prijzen. Naast de hoofdprijs van maar liefst € 10.000,00 gaf BOVAG nog vele andere prijzen weg, waaronder de vier wintersportreischeques.


De gelukkige prijswinnaars vulden na bezoek aan onze Hanex Carwash hun code in en… wonnen een van de grote prijzen. Daarom nam Roy van Gemert gistermiddag, namens hem en zijn partner, de cheque in ontvangst bij ons in Veghel. Teamleider William zorgde voor de overhandiging en feliciteerde, namens het gehele team, de gelukkigen met de gewonnen prijs. Een prijs die op de juiste plek terecht is gekomen, zo bleek al snel. Beiden kijken namelijk enorm uit naar een weekendje of weekje weg. De reischeque kwam dus als geroepen!
BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.