Check de menukaart van Kwartiertje Rosmalen

 

Ga naar de website

Altijd blij onderweg

met onze servicebeloftes

 

LEES MEER

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Hanex Voordeelpas

... kiezen voor de GRATIS Hanex Voordeelpas met korting op alle wasprogramma's!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

Opening 'shop 2.0' bij Esso Hanex Berghem

12 maart 2018

Deze gehele week staat ons tankstation Esso Hanex Berghem in het teken van de feestelijke opening van de nieuwe shop! Voor onze gasten betekent dit een week vol extra's. Zo delen we bij iedere tankbeurt kraskaarten uit met kans op een jaar lang gratis wassen bij onze roll-over, zijn er proeverijen van onze 'nieuwe kaart'  en een barista komt iedere dag de allerlekkerste koffie maken. 

Klant- en versbeleving voorop

Met de heropening van de shop kan het tankstation toegevoegd worden aan ons rijtje locaties die met trots de slogan ‘de leukste tussenstop’ uitdragen. We hebben gekozen voor een rustiger uitstraling, waarin klantbeleving en aandacht en ruimte voor kwaliteitsproducten voorop staan. In de geheel nieuwe shop en horeca serveren wij onder andere verse pizza’s, flammkuchen en kwaliteitskoffie. “We willen meer bieden dan een korte tussenstop onderweg; we zijn een tankstation 2.0”, aldus Bram Giliam, bedrijfsleider tankstations van Hanex. “We kijken enorm uit naar de reacties van onze gasten en zullen er alles aan doen om hen in een feeststemming te brengen.”

 

 BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.