Check de menukaart van Kwartiertje Rosmalen

 

Ga naar de website

Altijd blij onderweg

met onze servicebeloftes

 

LEES MEER

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Hanex Voordeelpas

... kiezen voor de GRATIS Hanex Voordeelpas met korting op alle wasprogramma's!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

Auto Liefhebbers kiezen voor Hanex Carwash!

1 juli 2018

Ben jij ook een liefhebber van het wassen van je auto? Kies dan voor Hanex, de nummer 1 carwash!


>>> Hier vind je de locaties van Hanex Carwash.


Als je een liefhebber bent van een blinkende auto, dan ga je bij Hanex Carwash een glansrijke zomer tegemoet! De Acryl beschermlaag met acryl polymeer componenten zorgt voor langdurige bescherming en glans. Tevens zorgt dit hoogwaardige, milieuvriendelijke product voor beter zicht door de ruiten. Onze blije medewerkers adviseren je graag!

 

 

 

 

 

 

Hanex Carwash zorgt er ook voor dat je deze zomer lekker fris blijft. Van schuimboog tot shampoo, van voorreiniger tot polish, van osmosewater tot drooghulp: we werken uitsluitend met wasproducten van de allerhoogste kwaliteit, zowel in de Carwash als in onze Doe-Het-Zelf wasboxen. Bovendien werken wij als enige in de regio met warm water tijdens het voorwassen, ook in de wasboxen.En wil je deze zomer geld overhouden voor je vakantie? Met onze Voordeelpas ben je voordelig uit en krijg je direct korting op ieder wasprogramma. Bovendien spaar je voor een gratis wasbeurt. En bij gebruik als betaalpas ontvang je een leuke bonus zodra je de pas opwaardeert. Informeer bij onze blije medewerkers! Of vraag hier de gratis Hanex Voordeelpas aan.   
BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.