Een blije cadeautip!

De Hanex Cadeaubon: te besteden bij alle Hanex Tankstations en carwashes! 

LEES MEER

Hanex Car Care

Breng je auto weer terug in showroomstaat! 

 

HANEX CAR CARE

Tanken is nog nooit zo lekker geweest!

 

The Tosti Club Nuland

Werken bij Hanex

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Maandabonnement

Onbeperkt wassen voor slechts €27,50 per maand.

VRAAG AAN

Zakelijk

Ondernemers en bedrijven bieden wij de zakelijke Hanex Kaart. Deze kaart kun je gebruiken om te tanken en wassen op rekening. 

LEES MEER

Hanex Voordeelpas

Met een GRATIS voordeelpas krijg je meteen korting op alle wasprogramma’s!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

De leukste tussenstop

Je ziet zo wie er bij Hanex is geweest!

NIEUW: Hanex Car Care

7 maart 2017

Is de lak van je auto dof? Is die vlek van de gemorste milkshake van de drive-through nog altijd niet uit de bekleding van je autostoel? Vanaf nu kun je voor dat soort zaken ook terecht bij Hanex. Klanten kunnen sinds 1 maart 2017 hun auto volledig laten verwennen bij Hanex Carwash Veghel. In samenwerking met Puris Instore Detailing Center hebben wij inpandig bij Hanex Carwash Veghel een luxe cabine geplaatst. Deze cabine, voorzien van krachtige werkverlichting en apparatuur, creëert de beste werkomgeving om een auto weer in showroomstaat aan de klant te overhandigen.


Wat doen we nou precies bij Hanex Car Care? 

Het professioneel autopoetsen zoals polijsten en in de nabije toekomst krasjes verwijderen en aanbrengen van lakcoating. Ook voor het interieur van de auto kun je terecht bij Hanex Car Care. Denk aan diepte reiniging, leerbehandeling en het verwijderen van nare geuren. Hanex Car Care is een extra toevoeging naast onze wasstraat en interieurbaan bij Hanex Carwash Veghel. 


De directeur van Hanex; Rob van Herpen vertelt "We willen een totaal carcleaning aanbieder worden. Daarom hebben we een eigen auto detailer in dienst genomen; Tibo. Hij is onze specialist bij Hanex Car Care en gaat zorg dragen voor het tip top in orde maken van de auto's." Binnenkort zal een geheel programma overzicht op de website verschijnen en kan er ook meteen een offerte aangevraagd worden. Voor meer informatie, alle mogelijkheden of het inplannen van een afspraak kun je contact opnemen met onze Car Care specialist Tibo. Hij is te bereiken via tibo@hanex.nl of 0615316075. De afdeling Hanex Car Care is geopend van maandag t/m zaterdag. 


BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.