Hanex Voordeelpas

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

auto’s wassen voor het Nationaal MS Fonds

17 juni 2022

Steun de droom van het Nationaal MS Fonds

Dit jaar staat de BOVAG Nationale Autowasdag in het teken van het Nationaal MS Fonds. De droom van het Nationaal MS Fonds is een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). Dit is een ziekte van het centrale zenuwstelsel waarmee in Nederland zo’n 25.000 mensen leven. Medicatie kan de ziekte afremmen, maar een definitieve oplossing is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds investeert in wetenschappelijk onderzoek en maakt zich hard voor het continu verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg. Het Nationaal MS Fonds zet alles op alles om haar droom te laten uitkomen.


Met een schone auto op vakantie

Als je jouw auto voor de zomervakantie begint, laat wassen bij Hanex Carwash, sla je twee vliegen in één klap. Je gaat op vakantie met een blinkend schone auto én je draagt een steentje bij aan een beter leven met MS. Jij doet toch ook mee?!


Kleurplatenwedstrijd
Voor kinderen tot en met 12 jaar die meekomen met hun ouders ligt er een vrolijke kleurplaat klaar. Ze maken kans op een dagje weg voor het hele gezin als de kleurplaat vóór 15 juli gratis wordt opgestuurd naar het BOVAG-hoofdkantoor in Bunnik. Download kleurplaat


Wassen voor het goede doel

Kom op zaterdag 2 juli 2022 met je auto naar Hanex Carwash Oss, Heesch of Veghel en steun daarmee het MS Fonds. Het resultaat is altijd een glanzende brandschone auto! Voor iedere gewassen auto wordt 1 euro gedoneerd aan het Nationaal MS Fonds.


Op 15 juli 2022 overhandigt BOVAG een waardecheque aan het Nationaal MS Fonds. Het eindbedrag en de prijswinnaars van de kleurplatenwedstrijd maakt BOVAG bekend op haar website.
BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.