Wij zijn geopend!

Hanex Voordeelpas

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Liefhebbers van Conor, Patrick of William

9 december 2019

Was jij je auto wel eens bij Hanex Carwash Oss, Heesch of Veghel? Dan komen deze gezichten je vast bekend voor!


Liefhebbers van William Liefhebbers van Patrick Liefhebbers van Conor

Liefhebbers van William, Patrick en Conor wassen hun auto natuurlijk bij een Hanex Carwash. Van voorwas koning tot transactie topper en washal wonder - de kwaliteiten van onze jongens zijn om over naar huis te schrijven!

 
Conor: "Ik draag dan weliswaar geen kroon, maar met mijn voorwaskunsten krijg ik elke auto schoon! Verder gedraag ik me niet anders dan hoe ik ben; ik hou ervan om net dat stapje extra te zetten."


William: "Hoe vies je auto ook is, ik zorg er altijd voor dat je auto weer helemaal opgefrist is als je bij ons wegrijdt. Na de ultra moderne en zeer professionele wasstraat, zet je je heilige 'koe' op de interieurbaan. Vervolgens zorg ik, samen met mijn collega's' ervoor dat je auto van binnen weer helemaal schoon is! Binnen no-time is je auto weer helemaal fris. Ik blij, jij blij, wij blij!"

Patrick: "Tijdens het voorwassen doe ik mijn best om de velgen schoon te krijgen. Door een schone en veilige werkomgeving ben ik een (ervaren) washal wonder!"BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.