Hanex Voordeelpas

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Kwartiertje is geopend!

3 oktober 2019

De BP in Rosmalen is verbouwd. Het pand heeft een totaal nieuwe ‘look’ gekregen onder de naam Kwartiertje. Kwartiertje is een vernieuwd horeca concept van Hanex die jou kan verzekeren van een leuke tussenstop.


Even echt lekker! Dat is de slogan van Kwartiertje. Bij Kwartiertje kom je namelijk thuis. Het is een sfeervolle en ruime plek waar je een lekker momentje voor jezelf kan hebben. Je bent dan ook altijd welkom om even lekker te zitten. Of je nu even blijft plakken of even snel een bakkie komt doen, bij Kwartiertje zorgen wij ervoor dat er niets ontbreekt aan de service die jij van ons verwacht.


Niet alleen de naam van deze vestiging veranderd. Ook de indeling, het interieur en de producten die in Rosmalen verkocht worden zijn veranderd. Alles binnen de vestiging op de Molenstraat heeft een nieuwe uitstraling. Natuurlijk blijft het ook een shop waar je snel even kan binnen hoppen om wat te halen. Tegenwoordig zijn er ook ruime zitplaatsen waar je kan genieten van een heerlijk vers broodje, een goede koffie en de krant.


Bij Kwartiertje maken we gebruik van echte, eerlijke producten die samenkomen in heerlijke gerechten. Alle broodjes worden dan ook vers bereid nadat je hebt besteld. Daarnaast zijn er ook verse salades, smoothies en yoghurtjes te verkrijgen. Wij zijn ook trots op onze samenwerking met Noord Coffee. De koffiebonen van dit lokale Brabantse bedrijf zorgen ervoor dat wij jou ook koffie kunnen schenken van topkwaliteit.


Kom even echt lekker langs of neem hier alvast een kijkje op de website!Plaatje KwartiertjeBLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.