Hanex Voordeelpas

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Hanex Groeit!

1 mei 2016

Vanaf 1 mei 2016 hebben de locaties van BE Ekelschot een nieuwe eigenaar; Hanex Tankstations en Carwashes. Hanex is een familiebedrijf zoals BE Ekelschot. Hanex Tankstations en Carwashes is een jonge organisatie met een rijk verleden. De eerste  benzineverkopen gaan terug tot  1926. Onder het motto van Hanex: ‘De leukste tussenstop’, gaan zij de drie BE tankstations toevoegen aan hun bedrijf waardoor Hanex op een totaal komt van tien tankstations en drie carwashes.


De eigenaar van Hanex, Rob van Herpen, is erg blij met de overname. Het is een goede aanvulling voor Hanex zo verteld hij: ‘Het zet Hanex zowel in de branche als in Brabant op de kaart’. Hanex hecht veel waarde aan goede service en klantgerichtheid. ‘We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat BE Ekelschot de ideale vervanger heeft gevonden voor dit mooie familiebedrijf’, aldus Rob van Herpen. 


Voor de overname was Hanex vooral Noordoost-Brabant georiënteerd, maar door de overname pakken zij West-Brabant ook mee in hun werkterrein. Klanten van BE Ekelschot kunnen nog steeds met de BE klantenkaart op rekening blijven tanken en ook het personeel blijft op hun plek, waardoor er voor de klanten weinig veranderd.
BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.