Altijd blij onderweg

met onze servicebeloftes

 

LEES MEER

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Nieuwe spaaractie

Spaar met je Hanex voordeelpas voor korting op een complete poetsbeurt!

LEES MEER

Een blije cadeautip!

De Hanex Cadeaubon: te koop en te besteden bij alle Hanex Tankstations en Carwashes! 

LEES MEER

Tanken is nog nooit zo lekker geweest!

 

The Tosti Club Nuland

Zakelijk

Ondernemers en bedrijven bieden wij de zakelijke Hanex Kaart aan. Deze kaart kun je gebruiken om te tanken en wassen op rekening. 

LEES MEER

Hanex Voordeelpas

... kiezen voor de GRATIS Hanex Voordeelpas met korting op alle wasprogramma's!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

De leukste tussenstop

Je ziet zo wie er bij Hanex is geweest!

Hanex Groeit!

1 mei 2016

Vanaf 1 mei 2016 hebben de locaties van BE Ekelschot een nieuwe eigenaar; Hanex Tankstations en Carwashes. Hanex is een familiebedrijf zoals BE Ekelschot. Hanex Tankstations en Carwashes is een jonge organisatie met een rijk verleden. De eerste  benzineverkopen gaan terug tot  1926. Onder het motto van Hanex: ‘De leukste tussenstop’, gaan zij de drie BE tankstations toevoegen aan hun bedrijf waardoor Hanex op een totaal komt van tien tankstations en drie carwashes.


De eigenaar van Hanex, Rob van Herpen, is erg blij met de overname. Het is een goede aanvulling voor Hanex zo verteld hij: ‘Het zet Hanex zowel in de branche als in Brabant op de kaart’. Hanex hecht veel waarde aan goede service en klantgerichtheid. ‘We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat BE Ekelschot de ideale vervanger heeft gevonden voor dit mooie familiebedrijf’, aldus Rob van Herpen. 


Voor de overname was Hanex vooral Noordoost-Brabant georiënteerd, maar door de overname pakken zij West-Brabant ook mee in hun werkterrein. Klanten van BE Ekelschot kunnen nog steeds met de BE klantenkaart op rekening blijven tanken en ook het personeel blijft op hun plek, waardoor er voor de klanten weinig veranderd.
BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.