Hanex Voordeelpas

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Hanex Carwashes halen geld en meer dan duizend zakken snoep op voor de Voedselbank van Oss & Veghel.

3 november 2017

 De drie Brabantse carwash bedrijven van Hanex hielden van 28 oktober t/m 31 oktober een hele ludieke Halloween actie. Klanten konden in ruil voor een zak snoep voor de Voedselbank flinke korting krijgen op het beste wasprogramma van Hanex. Zowel in Oss, Heesch als Veghel werd goed gebruik gemaakt van de actie en werden er meer dan 1000 zakken snoep ingezameld.

 
Het idee voor de actie werd afgeleid van het Amerikaanse ‘trick or treat’ waarbij kinderen tijdens Halloween langs de deuren gaan voor snoep. “We noemden de actie ‘traktatie voor een traktatie’ omdat vooral het trakteren bij onze actie centraal stond. De klant trakteert ons op snoep, wij trakteren de klant op korting en de Voedselbank kan veel gezinnen trakteren op iets extra lekkers. Wij vonden de periode hiervoor ook uitstekend, met de feestdagen in het vooruitzicht” verklaart marketingmanager Amy Kouwenberg.


Er was ook een oplossing voor de klanten die geen zak snoep bij hadden. Zij konden op de carwash locaties nog een zak snoep kopen en zowel de zak snoep als de opbrengst hiervan gingen ook naar de Voedselbank. “Hierdoor konden wij zowel Voedselbank Oss als Voedselbank Veghel ook nog blij maken met een cheque van €500. Het was ook heel leuk om te merken dat bijvoorbeeld onze klanten met een maandabonnement ook een zak snoep kochten, ondanks dat zij geen gebruik maakte van de korting. Alle klanten waren erg betrokken en actief om zoveel mogelijk op te halen voor de Voedselbank.”


De actie was enorm geslaagd voor zowel de Voedselbank als Hanex. “Een geweldige actie”, complimenteerde Yvon Langens, coördinator van de Voedselbank Oss de medewerkers van Hanex. “Vaak kunnen we onze cliënten pas na de jaarwisseling blij maken met pepernoten en snoep. Dit jaar is het mogelijk om vóór Sinterklaas dit snoep uit te delen, zodat de kinderen ook eens iets lekkers in de schoen kunnen ontvangen. Echt super”, aldus Langens. Als laatste verassing vanuit Hanex trakteert directeur Rob van Herpen alle vrijwilligers die werkzaam zijn bij de Voedselbank van Oss en Veghel op een gratis wasbeurt. “Ook deze 85 vrijwilligers verdienen het om in het zonnetje te worden gezet.”BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.