Een blije cadeautip!

De Hanex Cadeaubon: te koop en te besteden bij alle Hanex Tankstations en Carwashes! 

LEES MEER

Tanken is nog nooit zo lekker geweest!

 

The Tosti Club Nuland

Werken bij Hanex

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Maandabonnement

Onbeperkt wassen voor slechts €27,50 per maand.

VRAAG AAN

Zakelijk

Ondernemers en bedrijven bieden wij de zakelijke Hanex Kaart aan. Deze kaart kun je gebruiken om te tanken en wassen op rekening. 

LEES MEER

Hanex Voordeelpas

... kiezen voor de GRATIS Hanex Voordeelpas met korting op alle wasprogramma's!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

De leukste tussenstop

Je ziet zo wie er bij Hanex is geweest!

De Eerste Hanex Shop Opent Eind Dit Jaar!

8 december 2016
In Nuland aan de Rijksweg bouwen wij aan een nieuw tankstation. In de tweede helft van december zullen wij de deuren van het nieuwe tankstation openen en daarbij de deuren sluiten van BP Hanex de Keie

We hebben ervoor gekozen om over te stappen naar de brandstof van Argos, zij leveren namelijk hoge kwaliteit brandstof voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn we blij om u te mogen vertellen dat we bij deze nieuwe locatie onze eerste Hanex shop zullen openen. De vernieuwde shop zal een stuk mooier worden en hopelijk veel van onze klanten blij maken. 

Zo kun je in de Hanex shop altijd rekenen op een blij gezicht en persoonlijke service. In de shop zullen we onze slogan ‘de leukste tussenstop’ gaan waarmaken, mede door extra diensten, blije acties en het maximale gemak dat wij u zullen bieden. 

Wij gaan onder andere in samenwerking met ‘The Tosti Club’ een uniek vers concept neerzetten. De naam zegt het al, The Tosti Club specialiseert zich in tosti’s, zowel zoete als hartige. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van speciaal gemaakt desembrood waar achttien millimeter dikke boterhammen van worden gesneden. Wij zullen in 2017 startten met de verkoop van deze tosti’s in ons tankstation. Het zijn super lekkere tosti’s die zowel in de shop als onderweg genuttigd kunnen worden.   

Naast het vernieuwde shopassortiment voegen wij ook een ultra moderne carwash toe aan dit tankstation. Samen met twee wasboxen zorgt dat voor een mooi was aanbod. BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.