Hanex Voordeelpas

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

De Eerste Hanex Shop Opent Eind Dit Jaar!

8 december 2016
In Nuland aan de Rijksweg bouwen wij aan een nieuw tankstation. In de tweede helft van december zullen wij de deuren van het nieuwe tankstation openen en daarbij de deuren sluiten van BP Hanex de Keie

We hebben ervoor gekozen om over te stappen naar de brandstof van Argos, zij leveren namelijk hoge kwaliteit brandstof voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn we blij om u te mogen vertellen dat we bij deze nieuwe locatie onze eerste Hanex shop zullen openen. De vernieuwde shop zal een stuk mooier worden en hopelijk veel van onze klanten blij maken. 

Zo kun je in de Hanex shop altijd rekenen op een blij gezicht en persoonlijke service. In de shop zullen we onze slogan ‘de leukste tussenstop’ gaan waarmaken, mede door extra diensten, blije acties en het maximale gemak dat wij u zullen bieden. 

Wij gaan onder andere in samenwerking met ‘The Tosti Club’ een uniek vers concept neerzetten. De naam zegt het al, The Tosti Club specialiseert zich in tosti’s, zowel zoete als hartige. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van speciaal gemaakt desembrood waar achttien millimeter dikke boterhammen van worden gesneden. Wij zullen in 2017 startten met de verkoop van deze tosti’s in ons tankstation. Het zijn super lekkere tosti’s die zowel in de shop als onderweg genuttigd kunnen worden.   

Naast het vernieuwde shopassortiment voegen wij ook een ultra moderne carwash toe aan dit tankstation. Samen met twee wasboxen zorgt dat voor een mooi was aanbod. BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.