Maatregelen coronavirus

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Hanex Voordeelpas

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Coronavirus

13 maart 2020

Vanwege het coronavirus hebben wij een aantal maatregelen getroffen om zowel jouw gezondheid als die van onze medewerkers te beschermen. 


Lunchrooms

Ieders gezondheid is nu het aller belangrijkst. Om jou en ons te beschermen tegen het coronavirus nemen wij extra hygiëne maatregelen en sluiten wij daarom tijdelijk onze lunchrooms (The Tosti Club Nuland & Kwartiertje Rosmalen). Wij werken hier met verse producten en willen dan ook geen risico nemen. Onze wasstraten en tankstations zijn wel open en wij besteden extra aandacht aan de schoonmaak van onze locaties. 


Interieurbaan Veghel

De interieurbaan in Veghel is tijdelijk gesloten. Dit besluit is genomen vanwege het feit dat onze medewerkers direct in contact staan met persoonlijke spullen. Daarnaast staan onze medewerkers gezamenlijk in de kleine ruimte van de auto te werken wat extra risico's met zich meebrengt. De wasstraat en wasboxen zijn wel geopend. 


Carwashes

De wasstraten en wasboxen zijn geopend. Bij onze stofzuigerpleinen worden stofzuigplekken om en om afgezet om de 1,5 meter afstand zo goed mogelijk te waarborgen.  


Tankstations & Artikelen

Sommige tankstations hebben afwijkende openingstijden. Check dus voor je gaat even de locatiepagina met de actuele openingstijd. Wij vallen met onze tankstations in de vitale sector en zullen dan ook altijd open blijven, maar wij verkorten onze openingstijden om in de bezetting van onze medewerkers te kunnen voorzien. Bij ziekteverschijnselen mogen onze medewerkers namelijk niet werken. Om onze medewerkers en jou verder te beschermen schermen wij onze's kassa's af met plexiglas. 


Daarnaast hebben wij een speciaal schap ingericht met artikelen zoals: paracetamols, tissues, strepsils & zeep. Dit om te voorzien in de grote behoefte aan deze artikelen. 


Pinbetaling

Wij vragen gasten om zoveel mogelijk met PIN te betalen. Als je alleen met contant geld kan betalen, vermijd dan lichamelijk contact. Wij maken de pinpad ieder uur schoon met ontsmettingsspray en papieren doekjes. 


Richtlijnen RIVM

Het spreekt voor zich dat de richtlijnen van het RIVM voor op staan en onze medewerkers deze op volgen. Wij vragen gasten dit ook te doen. Hierbij de richtlijnen nogmaals op een rijtje: 

1. Was je handen regelmatig

2. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

3. Gebruik papieren zakdoekjes

4. Blijf met ziekteverschijnselen thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. 


Zorg goed voor elkaar! BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.