Hanex Voordeelpas

Altijd blij onderweg

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Coronavirus

22 januari 2021

Vanwege het coronavirus hebben wij een aantal maatregelen getroffen om zowel jouw gezondheid als die van onze medewerkers te beschermen. 


Lunchrooms

Ieders gezondheid is nu het aller belangrijkst. Om jou en ons te beschermen tegen het coronavirus nemen wij extra hygiëne maatregelen en hebben wij aangepaste openingstijden voor The Tosti Club Nuland. We zijn hier dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om je bestelling online door te geven en op te halen op een door jou gekozen tijdstip. 
Carwashes

De wasstraten en wasboxen zijn gewoon geopend, net zoals de stofzuigers. De interieurbaan bij Hanex Carwash Veghel is ook gewoon geopend.


Tankstations & Artikelen

Wij vallen met onze tankstations in de vitale sector en zullen dan ook altijd open blijven. Bij ziekteverschijnselen mogen onze medewerkers niet werken en wij vragen gasten met ziekteverschijnselen ook thuis te blijven. Wij besteden momenteel erg veel aandacht aan de hygiëne op onze locaties en wij vragen gasten gebruik te maken van de handschoenen, die wij ter beschikking hebben gesteld, tijdens het tanken. Om onze medewerkers en jou verder te beschermen schermen wij onze's kassa's af met plexiglas en dragen onze medewerkers mondkapjes. Het dragen van een mondkapje is verplicht. 


Pinbetaling

Wij vragen gasten om zoveel mogelijk met PIN te betalen. Als je alleen met contant geld kan betalen, vermijd dan lichamelijk contact. Wij maken de pinpad ieder uur schoon met ontsmettingsspray en papieren doekjes. 


Richtlijnen RIVM

Het spreekt voor zich dat de richtlijnen van het RIVM voor op staan en onze medewerkers deze op volgen. Wij vragen gasten dit ook te doen. Hierbij de richtlijnen nogmaals op een rijtje: 

1. Houd 1,5 meter afstand

2. Was je handen regelmatig

3. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

4. Gebruik papieren zakdoekjes

5. Blijf met ziekteverschijnselen thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. 


Zorg goed voor elkaar! BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.