Een blije cadeautip!

De Hanex Cadeaubon: te koop en te besteden bij alle Hanex Tankstations en Carwashes! 

LEES MEER

Tanken is nog nooit zo lekker geweest!

 

The Tosti Club Nuland

Werken bij Hanex

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Zakelijk

Ondernemers en bedrijven bieden wij de zakelijke Hanex Kaart aan. Deze kaart kun je gebruiken om te tanken en wassen op rekening. 

LEES MEER

Hanex Voordeelpas

... kiezen voor de GRATIS Hanex Voordeelpas met korting op alle wasprogramma's!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

De leukste tussenstop

Je ziet zo wie er bij Hanex is geweest!

BOVAG WinterWasWeken 2019

20 december 2018

De BOVAG WinterWasWeken komen er weer aan!


Iedereen die in januari zijn auto laat wassen bij Hanex ontvangt bij zijn bezoek een kanskaart. Met deze kanskaart heb je sowieso recht op een dagje uit naar keuze met korting, een mini-krantenabonnement met een krant tot 6 weken gratis of een ReisVoucher. Daarnaast maakt elke klant kans op een cheque ter waarde van €10.000,- voor een auto naar keuze, een reis naar Thailand voor twee personen, een weekendje weg of één van de andere, fantastische prijzen. Ook verloot Hanex een aantal waspakketjes onder de deelnemers.


Wil je ook kans maken op deze prijzen? Simpel! Op de kanskaart die je hebt gekregen staat namelijk een unieke code. Met deze code kan deelname via internet automatisch worden geactiveerd. De winnaar van de hoofdprijs mag zelf een nieuwe of gebruikte auto (met BOVAG Garantie uiteraard) uitzoeken. De eerste €10.000,- krijgt hij cadeau. Bijbetalen bij een duurdere auto is mogelijk! Alle prijswinnaars ontvangen telefonisch of per mail bericht van BOVAG. De winnaars van de Hanex prijzen krijgen bericht van Hanex zelf.


Waarom moet ik mijn auto in de winter wassen?

Het goed schoon houden van je auto is erg belangrijk, vooral in de winter. In de winter liggen de wegen namelijk vaak bezaaid met troep. Denk hierbij aan sneeuwresten, modder, pekel en andere viezigheden. Dit alles kunnen de lak en velgen ernstig en blijvend aantasten. Ook hecht de rommel zich aan de onderkant van de auto en in de wielkasten. Dat zorgt er niet alleen voor dat de auto er vies uitziet, maar de auto kan er ook minder goed door gaan functioneren. Denk bijvoorbeeld aan alle sensoren en camera's die tegenwoordig op auto's zitten. Wanneer de lens van de sensor of camera smerig is, werkt deze niet naar behoren.

Zorg er dus altijd voor dat je met een schone auto op pad gaat!
BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.