Een blije cadeautip!

De Hanex Cadeaubon: te besteden bij alle Hanex Tankstations en carwashes! 

LEES MEER

Hanex Car Care

Breng je auto weer terug in showroomstaat! 

 

HANEX CAR CARE

Tanken is nog nooit zo lekker geweest!

 

The Tosti Club Nuland

Werken bij Hanex

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Maandabonnement

Onbeperkt wassen voor slechts €27,50 per maand.

VRAAG AAN

Zakelijk

Ondernemers en bedrijven bieden wij de zakelijke Hanex Kaart. Deze kaart kun je gebruiken om te tanken en wassen op rekening. 

LEES MEER

Hanex Voordeelpas

Met een GRATIS voordeelpas krijg je meteen korting op alle wasprogramma’s!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

De leukste tussenstop

Je ziet zo wie er bij Hanex is geweest!

8 april Hanex Car Care Day

30 maart 2018

Bewonder unieke en zeldzame auto’s, volg een van de vele demonstraties, creëer zelf je droomwagen of pak een mooie korting: tijdens de Car Care Day op zondag 8 april aanstaande bij onze carwash in Veghel kom je oren en ogen tekort. Die dag toont onze Car Care-specialist Tibo Geurten hoe hij wonderen verricht voor de uitstraling van je auto.


Auto in showroomstaat

Bij de speciale Car Care-afdeling tonen we dat écht autopoetsen een vak apart is. Zo kun je tijdens de Car Care Day met eigen ogen zien hoe jouw auto op professionele wijze weer in showroomstaat wordt teruggebracht. Heb je bijvoorbeeld doffe en verweerde lak of zoek je een manier om je autolak perfect te beschermen? Zorg dan dat je erbij bent! Kijk achter de schermen mee hoe polijsten in zijn werk gaat. Of maak kennis met lakcoating als dé ultieme glansprotector die jarenlang bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Natuurlijk wordt ook het verwijderen van hardnekkige vlekken in de bekleding niet vergeten. Dit gebeurt door middel van extractie, waarbij het vuil als het ware uit de vezels wordt gezogen, en stoomreiniging. 


Eenmalig 20% korting!

Bezoekers die deze tweede zondag van april van 9:00-18:00 uur Doornhoek 3910 in Veghel bezoeken krijgen bovendien een mooi cadeautje. Maak je namelijk vóór 31 mei a.s. een afspraak voor een van de geselecteerde polijst- of lakcoating-behandelingen, dan ontvang je een feestelijke korting van 20%. Mis deze eenmalige actie voor enthousiaste autoliefhebbers niet! 
BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.