Lustrum Hanex Carwash Veghel

Kom jij ook met ons feest vieren?

LEES MEER

Een blije cadeautip!

De Hanex Cadeaubon: te koop en te besteden bij alle Hanex Tankstations en Carwashes!†

LEES MEER

Tanken is nog nooit zo lekker geweest!

The Tosti Club Nuland

Werken bij Hanex

Bekijk alle openstaande vacatures.

SOLLICITEER

Zakelijk

Ondernemers en bedrijven bieden wij de zakelijke Hanex Kaart aan.†Deze kaart kun je gebruiken om te tanken en wassen op rekening.†

LEES MEER

Hanex Voordeelpas

... kiezen voor de GRATIS Hanex Voordeelpas met korting op alle wasprogramma's!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor†HANenberg†EXploitaties.

LEES MEER

De leukste tussenstop

Je ziet zo wie er bij Hanex is geweest!

5 gave ideeŽn voor een ongebruikelijke date

13 februari 2019

Naar de bioscoop, uit eten, een drankje doen. Allemaal prima dates, maar echt bijzonder is het niet. Wil jij nou een keer iets anders? Iets bijzonders? Iets aparts? Dan heb je hier alvast 5 ideeën voor een onvergetelijke, alles behalve standaard date.


Karaoke

Ga eens op date naar een Karaoke bar. Zo kom je heel wat over elkaar te weten. Wat is de muzieksmaak van je date? Is hij/zij gek genoeg om lekker mee te doen? En zijn er nog guilty pleasures op het gebied van muziek? Ook kom je op deze manier op een losse, speelse manier dichter bij elkaar.


Ga naar een pretpark

Een dagje weg met je date saai? Niet als je naar een pretpark gaat! Ga bijvoorbeeld eens op date in de Efteling! Jullie haren wapperen door de wind in de achtbaan, herinneringen worden opgehaald in het Sprookjesbos. En die lange wachtrijen? Een perfect moment om lekker te kletsen en elkaar beter te leren kennen!

Achtbaan


Een tochtje met een kano

Ga er eens op uit en maak een mooie tocht met een kano! Nationaal park de Biesbosch is dè perfecte plek voor een romantische kano tocht door de schitterende natuur. Doe wel een beetje rustig aan, niemand zit te wachten op een gekantelde kano en een nat pak.


Luchtballon

Maak een ballonvaart

Super romantisch. Samen met je date zweef je over alles en iedereen heen. Vaak krijg je een dimploma na afloop. Ook kun je een drankje meenemen in de ballon, om het nog gezelliger te maken. Deze date tip is niet geschikt voor mensen met hoogtevrees!


Kook samen iets

De laatste tip is een gouwe ouwe, maar eentje die het altijd goed doet. Zoek wat receptjes op, nodig je date uit bij je thuis en kook samen een heerlijke maaltijd. Samen iets klaarmaken zorgt ervoor dat jullie tijd met elkaar doorbrengen. En als je klaar bent heb je een heerlijk dinertje, helemaal zelf gemaakt! Een lekker wijntje erbij en jullie avond kan niet meer stuk!

Romantisch dinerBLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.