Check de menukaart van Kwartiertje Rosmalen

 

Ga naar de website

Altijd blij onderweg

met onze servicebeloftes

 

LEES MEER

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Hanex Voordeelpas

... kiezen voor de GRATIS Hanex Voordeelpas met korting op alle wasprogramma's!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

24/7 je auto wassen!

1 april 2018

Tijdens onze shop openingstijden kun je jouw auto wassen in onze super moderne carwash, waarbij je gebruik kunt maken van 4 verschillende wasprogramma's. Ook de wat hogere auto's rijd je gemakkelijk door de carwash, hij is namelijk 2,40m. hoog


Je kunt je auto al laten wassen voor slechts €6,-! Ga je liever voor het meest uitgebreide wasprogramma? Dan betaal je €13,-. Bij dit programma krijgt je auto een acryl beschermlaag. De acryl polymeer componenten zorgen voor langdurige bescherming en glans. Tevens zorgt dit hoogwaardige, milieuvriendelijke product voor beter zicht door de ruiten.


Was jij vaker je auto? Dan is het voordelig om een waspas aan te schaven. Je kunt kiezen uit een waspas met 10 wasprogramma's, je krijgt er van ons één gratis bij. Of je koopt een waspas met €50,- tegoed. Hier zetten wij nog eens €5,- extra op. Onze blije medewerkers adviseren je graag! 


Buiten de openingstijden van onze shop kun je je auto uitgebreid wassen in één van de wasboxen. Door middel van contactloos betalen hoef je geen cashgeld bij de hand de hebben. Je kunt je auto hier 24/7 wassen! BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.