Altijd blij onderweg

met onze servicebeloftes

 

LEES MEER

Kom werken bij de leukste tussenstop!

Bekijk alle openstaande vacatures.

 

SOLLICITEER

Nieuwe spaaractie

Spaar met je Hanex voordeelpas voor korting op een complete poetsbeurt!

LEES MEER

Een blije cadeautip!

De Hanex Cadeaubon: te koop en te besteden bij alle Hanex Tankstations en Carwashes! 

LEES MEER

Tanken is nog nooit zo lekker geweest!

 

The Tosti Club Nuland

Zakelijk

Ondernemers en bedrijven bieden wij de zakelijke Hanex Kaart aan. Deze kaart kun je gebruiken om te tanken en wassen op rekening. 

LEES MEER

Hanex Voordeelpas

... kiezen voor de GRATIS Hanex Voordeelpas met korting op alle wasprogramma's!

LEES MEER

Familiebedrijf, ontstaan in de kroeg

Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties.

LEES MEER

De leukste tussenstop

Je ziet zo wie er bij Hanex is geweest!

24/7 je auto wassen!

1 april 2018

Tijdens onze shop openingstijden kun je jouw auto wassen in onze super moderne carwash, waarbij je gebruik kunt maken van 4 verschillende wasprogramma's. Ook de wat hogere auto's rijd je gemakkelijk door de carwash, hij is namelijk 2,40m. hoog


Je kunt je auto al laten wassen voor slechts €6,-! Ga je liever voor het meest uitgebreide wasprogramma? Dan betaal je €13,-. Bij dit programma krijgt je auto een acryl beschermlaag. De acryl polymeer componenten zorgen voor langdurige bescherming en glans. Tevens zorgt dit hoogwaardige, milieuvriendelijke product voor beter zicht door de ruiten.


Was jij vaker je auto? Dan is het voordelig om een waspas aan te schaven. Je kunt kiezen uit een waspas met 10 wasprogramma's, je krijgt er van ons één gratis bij. Of je koopt een waspas met €50,- tegoed. Hier zetten wij nog eens €5,- extra op. Onze blije medewerkers adviseren je graag! 


Buiten de openingstijden van onze shop kun je je auto uitgebreid wassen in één van de wasboxen. Door middel van contactloos betalen hoef je geen cashgeld bij de hand de hebben. Je kunt je auto hier 24/7 wassen! BLIJ(F) OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Nooit meer een blije actie missen?
Volg ons op Social Media en schrijf je in voor de Hanex Nieuwsbrief.